Efter regn kommer solsken

Marspexet 2010 kommer krypande och i och med detta drar jakten på den rätta rekvisitan igång. Här ska de rätta tillbehören till mjukispappan Lennart hittas, men också de detaljer som utpräglar en vanlig svensk familj. Vi vill ge Familjen Någorlunda bättre än bara någorlunda rekvisita. Något med en extra känsla. Något såsom Rolandz fantastiskt fina outfit samt övriga attiraljer.

För att uppnå detta ska det springas på teaterförråd runtom i Uppsala, letas, lånas, utlysas, sökas, bytas, köpas, fixas och gud vet allt. Mitt i allt detta gäller det också att tvinga sig fram i snömassorna, likt de svenska skidåkarna i Vancouver. Eller? Kanske inte fullt så muskulösa eller tränade, men med ett minst lika betydelsefullt mål. Vad gör man inte för den rätta rekvisitan? Härmed kan jag redan nu be om ursäkt för alla mail, samtal samt förfrågningar som kommer att göras från oss i gruppen till er. Allt är gjort med god avsikt.

Rekvistagruppen består av Gabriella Wegdell, Tove Jerremalm, Sara Brohage och Anna Boqvist och igår hade vi en liten egen kick-off (nej, vi nöjde oss inte med den senaste grymma kick-offen samt den uppkommande pubkvällen nästa vecka). Här diskuterades livets vässenligheter i allmänhet och givetvis rekvisita i synnerhet. Blandat med en hel del rödvin sprudlade idéerna. Såsom Rolandz och en blå gymnastikmatta. Men vad dem har med varandra att göra förtäljer inte historien.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0