5 veckor kvar till premiär!

Hej hej bloggen!

Först och främst måste vi bara säga hur roligt det är att ensemblen redan börjar ta till sig rollerna och spela ut, något som vi erfarit endast sker veckan innan premiär. Redan nu ser vi hur manuset har lyfts av alla skådisar, och vi ser fram emot vad premiären kommer erbjuda. 

Vi kanske ska berätta lite hur vi manusförfattare/regissörer arbetar..En vanlig dag börjar cirka klockan halv nio, med att snooza till klockan tio. Därefter brygger vi dagens första kopp kaffe och börjar bearbeta scenerna i manuset. När skrivkoman slår till fram mot eftermiddagen tvingas vi till drastiska åtgärder för att inte börja klättra på väggarna. Ur denna frustration skapades därför alteregot "Stephanie". En livsbejakande ung brunett som är slående lik Guz Hamberg. Bara en riktig man kan föra sig som en kvinna.

Höjdpunkten på dagen är när vi träffar delar ur produktionen eller börja repa på någon nation någonstans i Uppsala och då få träffa alla glada skådisar.

Förresten kan ni spana in nya numret av Holmiensis så får ni något att skratta åt. Trafficking har fått två nya ansikten - Natasha och Vladimir.

Hoppas många kan komma den 2a mars på Stockholms Nation för lite ölhäng och eventuellt en Snerkes utgång. 

Till våra familjer och vänner kan vi hälsa att vi lever och ses i april!

massa kramar

Pia & Guz


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0